Hoe maekt u het?

Op zoek naar een fijne plek boordevol inspiratie, boeiende creatievelingen én de nodige tools die je misschien thuis niet voor handen hebt? Dan ben je bij de Maekerij aan het juiste adres.mogelijkheden
Deze bijzondere ontmoetingsplaats in het hart van de Leuvense binnenstad biedt je heel wat mogelijkheden.

Stel, je hebt net een tof T-shirt genaaid, maar je mist een cameo om een mooie applicatie te maken. Kom dan naar het open Atelier in de Maekerij, want daar staat er eentje die mag gebruiken. Je vindt er ook naaimachines en bijhorend basismateriaal.

In dit unieke en laagdrempelige concept kan je aan de slag voor € 4 per uur. Koffie, thee, waters en lekkere knabbels zijn inbegrepen. Zin in meer lekkers? Je kan er ook genieten van homemade lunches, tongstrelende desserts en alcoholisch drankjes.

talentencafé


Zin om je talenten verder te ontplooien of te exploreren? Ook dat is mogelijk in dit talentencafé. Verschillende Maekers delen er hun talenten met jou. Neem maar eens een kijkje in de workshopagenda én schrijf je in. Een paar aanraders: Smartphone-fotografie met Vicky Bogaert en Botanisch tekenen met Snow&Rose

Kriebelt het om zelf een Maeker te worden en anderen te inspireren tijdens een eigen workshop? Vul dan dit formulier in en treed toe tot het Maekers-netwerk.


goesting


Ik heb zelf heel veel goesting gekregen na de openingsavond in de Maekerij. Aline en Mieke vertelden vol overgave over hun nieuwe, creatieve nest. Vervolgens kon je deelnemen aan twee bijzondere workshops: een macramé muurhanger met Jemamuse en een vlinder opzetten met de overburen van Animaux Spéciaux.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Cisse & co

Kokobanana