zaterdag 22 maart 2014

Oehoe!

Een tijdje geleden belandde de Zoon op school met zijn bibs in een plas water. Gelukkig kreeg hij snel droge billetjes en een dito broek. Maar ... toen hij thuiskwam met die reservebroek merkte ik meteen dat de jeans al heel wat kindertjes geholpen had: een scheur op de linkerknie en een gat op de achterzak. Zo kon ik die broek onmogelijk teruggeven, vond ik. De naaimachine werd erbij gehaald..

2014-03-201
strijkapplicatie, naaigaren en Vlieseline: Veritas
Weer zo goed als nieuw!


donderdag 20 maart 2014

365 dagen

... geleden plaatste ik hier mijn eerste bericht. Vele volgden. Nieuwsgierige medemensen kwamen - al dan niet toevallig - langs en sommigen bleven hangen. Beetje bij beetje groeide mijn volgersaantal. Fijn om te ontdekken dat mensen mijn schrijfsels en beelden weten te appreciëren en dat ook kenbaar maken via allerlei leuke reacties. Het doet deugd, echt.

Een paar weken geleden mocht ik een aantal fijne bloggers in levende lijve ontmoeten op de Bigblogameetup. The place to be was de Wasbar in 't Stad. Soetmin had - net als velen onder ons - een geweldig idee, maar zij was wel de enige madam die de ballen had om dat fantastische idee ook werkelijk uit te voeren. Alle lof aan haar adres is geheel en wel dik verdiend!

Bekende namen konden eindelijk gelinkt worden aan fijne, boeiende dames. Onbekende dames bleken heel ontwapenend en hun blogs werden meteen opgenomen in mijn leeslijst en blogrol.

Lieselot had heel wat kleurrijke stofjes meegebracht uit haar spiksplinternieuwe winkeltje. Tussen al dat moois lag de perfecte stof om een giraffendeken te maken voor de Zoon. In haar webwinkel is er ondertussen nog veel meer moois toegevoegd aan de collectie. Ga dat zien, ga dat zien!

2014-03-20

Dankzij een heleboel gulle sponsors werd het letterlijk en figuurlijk een event om duimen en vingers bij af te likken: bagels (héérlijk), cupcakes (die met citroen: mmm...), drank à volonté en twee goodiebags.

zaterdag 8 maart 2014

Lentekriebels!Het is heerlijk genieten in het lentezonnetje.
Maak er een fijn weekend van en wie weet tot vanavond!


zaterdag 1 maart 2014

Take a chance ...
1 maart = het begin van de meteorologische lente

Al lijkt de lente al veel langer in het land!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...