Vraagje ...

De laatste weken verschijnen er heel wat berichten op blogs over het volgen via Bloglovin'. Google Reader stopt er weldra mee en daarom moet men op zoek naar een andere manier om te volgen.

MAAR ... ik (en wellicht ook vele anderen) volg al die blogs NIET via Google Reader, maar via Google Friend Connect. Die service zet een blog die je volgt meteen in je leeslijst EN Google Friend Connect blijft bestaan!

DUS ... hoef je eigenlijk toch niets aan te passen. Of toch?!

Reacties

 1. awel ja, zo had ik het ook begrepen , maar sinds ene paar maanden gebruikte ik ook google reader omdat je dan ineens door kan scrollen doorheen de volledige blogôsts van de blogs die je volgt. helaas biedt bloglovin geen oplossing als je dat wil blijven doen.
  Ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten en het verkeerd begrepen hebben, maar volgens mij blijft het volgen met google friends connect wel bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik dacht ook zoiets. Al snap ik er weinig van. Ik had al wel een Bloglovin' profiel en via één enkele druk op een knop kan je daar al je blogs die je volgt via Friends Connect overzetten naar Bloglovin'. Dus dat deed ik voor de zekerheid. Verder wacht ik nog wat af. Ik ben van plan om bnnkort mijn blog lay-out wat aan te passen en dan zal ik er wel Bloglovin' knopje aan toe voegen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet ook niet goed wat er allemaal gaat veranderen, ik wacht maar af .Ik heb me voor alle zekerheid bij bloglovin aangemeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor de zekerheid heb ik toch maar een Bloglovin profiel en volgknop aangemaakt, kwestie van uiteindelijk geen volgers te verliezen. Maar om alle blogs te lezen ga ik toch die van blogger zelf blijven gebruiken, die blijft immers wel bestaan en vind ik ook veel handiger
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet met wat ik volg. Ik zal wel zien wat er gebeurt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts van deze blog

Hoe maekt u het?

Kokobanana

Cisse & co